ULike

banner

Monday, April 4, 2011

Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010

Bertarikh 03 April 2011
Bertempat di Arena of Stars Genting Highland

Acara gilang gemilang ini amat menarik minat aku terutama bila artis yg aku minat menang....

Shaheizy Sam --> Bintang Paling Popular 2010 & Pelakon Filem Lelaki Popular
Zizan --> Artis Lelaki Komedi Popular


Lisa Surihani --> Pelakon Filem Wanita Popular


Faizal Tahir --> Penyanyi Lelaki Popular


Tp yg lagi best part nk umum Bintang Paling Popular 2010...Keha
diran Johan & Usop Wilcha mmg menggamatkan suasana....sampai aku yg kat umah ni ikut buat angkat tangan mcm die...kahkahkah....

video

Yang lg best, part penyanyi kesayangan buat persembahan penutup...mmg MELETOP r....Mantop......Siti mmg the best r perform....


video

Saturday, April 2, 2011

::kEmBaLi LaGi::

Assalamualaikum.......

Kembali lg la jwb nye....ttbe je teringin nk start menulis balik selepas melihat bdk2 ofis sibok nk buat blog je...aku pn ttbe la jd rajin nk mengarang nye even xde idea....hahaha...mmg dh lame sgt ni xaktif kan blog ni.....mesti dh naik sawang pn ni.....arini ade game Liverpool...arap2 la menang.....xkn xlh menang kot....kn....erk.....amende lg nk tulis ni.....k r dulu.....esok2 r plok conteng2 kt cni....tata....